Чому мені кажуть, що я не повинен носить хрестик з розпятим Ісусом?, Питання

20.02.2017

Чому мені кажуть, що я не повинен носить хрестик з розп’ятим Ісусом?

Відповідає Денис Подорожний:

Привіт

Я не можу сказати, що заборонено носити хрестик. Мені здається це ваша справа.

Звичайно ж вам треба вірити, що Ісус помер і воскрес, а не тільки помер. Я НЕ вважаю, що зображення Христа на протестантських листівках чимось відрізняється від зображення Розп’ятого на хрестику.

Вашу дівчину може турбувати, якщо ви надаєте особливе релігійне шанування хрестику, як предмету, ставлячись до нього як до амулету. Так роблять деякі люди, які ОСОБИСТО не мають віри в Господа, а розраховують, що їх «врятує» хрестик, вшиті під ремінь «живі допомогою» (Пс.90), або ще якийсь ритуальний предмет.

Вам треба мати реальну віру в живого Бога! І думаю, у вас вона є.

Пам’ятайте, що сам Хрест — символ Християнства. І нічого поганого в цьому я не бачу.

Нарешті, якщо це призводить до СИЛЬНИХ конфліктів або ж ПРОТИСТОЯННЯ в тій церкві в якій ви знаходитесь, тоді ви самостійно повинні вирішити, надягати хрестик або ж ні.

Але НІ В ЯКОМУ РАЗІ не треба СОРОМИТИСЯ хреста Христового! І якщо ви знімаєте хрестик з причини того, що соромитеся, що ви — християнин, або ж соромитися своєї віри в Бога, то це вже ваша ПРОБЛЕМА.

Як вам слід поважати віру вашої дівчини, так і їй треба поважати вашу віру. І думаю, що поправляти вас, їй треба не ультимативно, а роз’яснюючи суть претензій. Те, що християни вірять у воскреслого Христа, вибачте, це не пояснення. Православні і католики для яких носіння хреста більш актуально, також вірять у Воскреслого.

Якщо вже ви хочете знайти найкращу «золоту середину», щоб і вашу дівчину не засмучувати, і носити хрестик (як символ, а не як амулет!), і в совісті бути спокійним, то візьміть і поміняйте хрестик. Купіть собі інший, де немає зображення розп’ятого Христа, а розп’яття швидше символічне. Думаю, що вашій знайомій нічого буде сказати ??

Так що, прочитавши цю відповідь, помоліться, і вирішите, як вам вчинити.

Будьте простіше! Благословень Вам!

Короткий опис статті: який потрібно носити хрестик Відповідь на питання — Чому мені кажуть, що я не повинен носить хрестик з розп’ятим Ісусом? — Служіння Будинок на скелі Дениса і Марини Подорожніх — відповіді на питання по Біблії

Джерело: Чому мені кажуть, що я не повинен носить хрестик з розп’ятим Ісусом? — Питання-відповідь — Будинок на Скелі

Також ви можете прочитати